Environment

Environment

Thursday, June 14, 2018

Pizza fantastico crossa!

In Welke oven heb ik u al eens gezeurd over welke oven. Nou, deze is het geworden:

Smeg SF9390X1 - 115 liter! 90cm




<!— forces text to continue UNDER an image —>

Besteld in Italie bij Murripatrizia. Dezelfde tent van het gedoe met de wasemkap, maar de prijs is goed, en die wasemkap is er toch gekomen, dus... Besteld. Drie dagen hoor je niks, maar dat is niet zo raar. Een week later, hmmm, is er al nieuws? Weer paar dagen later: "SPEDITO!". Dat is Italiaans voor verstuurd. E dat er een dag later een mail zou komen met een tracking link. Neuh. Een week later nog niet. Maar weer eens aan de bel trekken bij Murripatrizia. Niks meer gehoord, tot gisteren telefoon van de bezorgdienst dat ze een pakje kwamen afleveren.







<!— forces text to continue UNDER an image —>KLAAR!


<!— forces text to continue UNDER an image —>Maar, niet gezien: de gasleiding loopt nu wel vlak over de oven. Dat is niet de bedoeling.


<!— forces text to continue UNDER an image —>De oven moet een stukje lager, dus er weer uit.


<!— forces text to continue UNDER an image —>En een aluminium plaatje tussen ven en gasleiding.




<!— forces text to continue UNDER an image —>EN ja, verdorie, dit is een grote oven, en ook een diepe oven. En de stekker is een lange. En dat zit elkaar in de weg. De oven wordt aan de buitenkant niet heel warm, maar dit is toch ook niet de bedoeling.



<!— forces text to continue UNDER an image —>Een platte steker dan maar.

En dan gaan we nu pizza maken. (Da's lang geleden!)


<!— forces text to continue UNDER an image —>Mercadona deeglap


<!— forces text to continue UNDER an image —>Ohja, deegroller is onzin, gewoon stretchen, zoals bij de Bakeoff op teevee.


<!— forces text to continue UNDER an image —>Eigengemaakte tomatensaus.


<!— forces text to continue UNDER an image —>Courgette




<!— forces text to continue UNDER an image —>Quattro dinges: kaas, niks, blauwe kaas en plakjes chorizo.


<!— forces text to continue UNDER an image —>280º, 7-8 minuten


<!— forces text to continue UNDER an image —>Jemig wat een lange pizza. Twee broodplanken dan maar.


<!— forces text to continue UNDER an image —>Pizza fantastico crossa!

No comments:

Post a Comment