Environment

Environment

Thursday, April 4, 2024

Casa Aargh!


The house now is called "Otro Azul". No idea what it means. "Outer blue"? "Beyond blue"? Someone suggested its a footbal club.  Pff.  We'll rename the house. It's going to be "Casa Aargh".

You could wonder if it should be Casa Argh. I tried to ask both Terry Gilliam and Eric Idle via twitter, but they have more pressing matters on their minds.  So many people who want to move to a Casa Argh, Aaargh, Aaaaaargh, AaAargh, AaAarghh, etc..

And of course we will install an (illuminated) grail shaped beacon!


4 april 2024

Voor de notaris hadden we rijbewijs en de aanvraag van de nieuwe pas meegenomen, om te laten zijn dat ik het echt ben, hoor. De notaris keek vluchtig naar de idcard, en fronste bij het rijbewijs. "Wat moet ik met dat rijbewijs?".  Pff.

Wel een dingetje bij de notaris was dat de advocaat van de verkopers er niet was. Ook na een half uur niet. (De verkopers waren er zelf niet, die lieten de advocaat het doen.) Bijna een uur later. Grr. De sleutels had ze niet, die moesten we bij de verkopende makelaar ophalen.  Dit heet toch sleuteloverdracht? Hm. En je krijgt verder ook geen bonnetje na het overdragen van de cheques, met toch een tonnetje of wat erop. 

Met lege handen, een lege bankrekening, en ietwat ontevreden, verlieten wij het pand.

Gelukkig was er een uurtje later een mail met een pdf met de bevestiging, met handtekeningen en mooie blauwe stempels erop. 

No comments:

Post a Comment