Qua existentiële vraag: welke oven? Eindelijk weer pizza. En ook hier: groot is mooi en veel is lekker. Alleen, als je een koekje bakt in een 115 liter oven, gaat dat wel goed? Of gaat het zich eenzaam voelen?
De Duitsche Häussler is groot en mooi, en duur, en heeft een 400V net connectie nodig. De Belgische Rofco is speciaal voor brood bakken, het is een steenoven. Smeg is een mooie grote alleskunner. Roept u maar, hoor.
// An existential matter is the choice of an oven! Pizza! We missed that. And again: big is beautiful. Only, if you bake a cookie in an oven of 115 liters, is that okay, or will it start to feel lonely?
The German Häussler one is big and beautiful, and expensive, and needs a 400V net connection. The Belgian Rofco is especially goof for baking bread (stone oven), while the Smeg is a huge allrounder. Just let us know what you think.
Häussler Primus - Das Schmuckstück für Ihre Küche
Rofco B10 - broodbaksteenoven
Smeg SF9390X1 - 115 liter!
No comments:
Post a Comment