Environment

Environment

Thursday, March 2, 2017

Almuerzo 3: Juan Moreno

Soms ben je het zelf maken van lunch gewoon beu, en ga je luxe uit.

// Sometimes one tires of preparing lunch, and a luxurious lunch out is in order.

Cava con Fresas


Salade met een ijsje van balsamico // Salad with Balsamico ice cream

Zalmtartaar, tomaat, avocado // Salmon, tomato, avocado

Verrassings-ei // Suprice egg // Kindersurprise

Eierdooier tempura // Egg yolk tempura

Mooie paddestoeltjes // Nice mushrooms

Fraaie zout en peper // Fancy salt and pepper

BRABANTIA?? // They upped their market..

Garrucha garnalen (wow!) // Garrucha red prawns (wow!)

Snacks van de heuvel: geit in bladerdeeg, kroket van iberico, en een sjaslik van mooi varken // Snacks of the hill: kid in filo, croquette of iberico and a shaslik

in

smoke

Een paar stukjes enorm mals 1-jarig koebeest met sinaasappelsaus // Yearling sirloin with orange sauce

Citroen en gin // Lemon and gin

en damp // and vapour

Mad chocolate, dit keer zonder broccoli // Mad chocolate, without broccoli this time.

No comments:

Post a Comment