Environment

Environment

Monday, February 27, 2017

Almuerzo

Lunch is in het Nederlands.. eh.. lunch? Maar in het Spaans "almuerzo", en het is erg lekker, zeker als de zon schijnt, en de buitentafel in elkaar is gezet (eerste keer!), het 27 februari is, 20º, en in NL 6º met regen. Triest!

// Lunch in Dutch is.. eh.. lunch, but in Spanish it's "almuerzo", and its very good, especially if the sun is shining, and the outside table is assembled, and it's February 27th, 20º while in NL it's 6º and raining. SAD!

PS
Deze almuerzo is een geconfijte eendenpoot, nog van kerstmis, gebakken rodekool met anijs, kaneel, 5-spice, sinaasappel-rasp en -sap, en gebakken aardappeltjes.

// PS
This almuerzo is last christmas' duck confit, braised red cabbage with aniseed, cinnamon, 5-spice, orange-juice and -zest, and fried potatoes.

2 comments:

  1. Jakkes Hellmans zoete mayonaise

    ReplyDelete
  2. Ja sorry, we zijn de mayonaises hier nog even aan het ontdekken, en deze Hellmans is inderdaad geen blijver. Rare structuur ook, of er gelatine in zit. Maar we roeren er gewoon zelf een flinke klodder mosterd doorheen, en dan is ie te hebben. De Kraft is ook niet lekker, en de Musa ook niet.

    ReplyDelete