Environment

Environment

Saturday, July 9, 2016

Juan Moreno

Not far from new home there is a splendid restaurant: Juan Moreno. Not the average Spanish restaurant, but a very adventurous one. And it's damn good, as we can vouch for after just one visit so far. But more surely follow.




Aperitif. With CO2 smoke and cooling.

Crisp with sardine built-in.




Jawel, blauwe wijn. Natuurlijke kleur, volgens het etiket.

// yes, a blue wine. Naturally so, according to the label.

Tomato, mackerel.
Foie gras. Sorry.

Smoke on the water... food.




Sorry, dit was al op voor we aan een foto dachten. Dit is nog een sprietje van een Garrucha garnaal. 

// Sorry, this was finished before we thought of the photo. This is a prawn of Garrucha antenna left.


Merluza / Hake / heek.
Stoof van ossestaart. Top!

// Oxtail. Top!




Lemon gin.

Broccoli mousse dessert. En ja, er zit ècht broccoli in, duidelijk te proeven. Wij vinden het... gewaagd.

// Broccoli mousse dessert. And yes, it is broccoli. Daring dessert.




Lekker!

// Yum!

1 comment: