Environment

Environment

Friday, June 24, 2016

@!**Grr! BBQ

→ English version

Bij de inboedel hoort ook een barbecue. Of is dat de uitboedel..? In ieder geval, dit loodzware ijzeren ding, met een rooster dat groot genoeg is voor een weeshuis.

Het rooster is met een slinger in hoogte verstelbaar, als het niet vast zat en de tandwielen niet zouden slippen. Maar dat zit het wel, en de tandwielen slippen. En dan zit het rooster scheef. Het heeft een paar uur gekost om het rooster weer enigszins beweegbaar te krijgen, middels een grote hamer, olie en kogellagervet, en stevig vloeken.

Met een paar houtjes wordt het tandwiel tegen de heugel aan gedwongen, want anders doet het ding KRIK en wij wéér g*dv*rd*mme (en zo.)

Vanavond everzwijn!

Of een dorade.







→ Nederlandse versie

This BBQ is part of the inventory. Big enough for a big party.

20 kilo iron and stone. And a grill that is adjustable in height with a crank, were it not that the gears slip and the grill is stuck and tilted. It cost a few hours, a big hammer, ball bearing grease, and a lot of swearing to get it moving.

The gears are forced onto the other thing with a few pieces of wood now. Else the thing does CRICK!, and we bl**dy h*ll, etc.

Wild boar tonight!

Or a dorade.

No comments:

Post a Comment